Forgotten Password

By General

Salariile mari nu pot fi obținute doar ilegal sau peste hotarele țării, potrivit ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă), în Republica Moldova activează companii care oferă salarii foarte atractive. Printre acestea, un procent destul de mare îl ocupă companiile cu capital străin, prezente într-un număr în activă creștere pe piața muncii din Moldova.

Sursa imagine

Conform ANOFM, pe primul loc se situează compania moldovenească RITLABS SRL. Aceasta deține funcții vacante pentru posturile ca inginer programator și manager de proiecte informatice, pentru care oferă salarii ce pot ajunge până la 50.000 de lei. „Ritlabs” S.R.L. este o companie din Chișinău care elaborează produse software, specializată în produse comunicaționale cu cerințe sporite de asigurare a confidențialității schimbului de informații și protecție împotriva virușilor. Printre produsele elaborate de „Ritlabs” SRL se numără The Bat!, The Bat! Voyager, Argus, SecureBat, BatPost, Dos Navigator și altele.

HUAWEI TECHNOLOGIES SRL din Chișinău acordă salarii care încep de la 15.000 de lei și poate ajunge la 30.000 de lei. Huawei este o companie producătoare de echipamente de telecomunicații din China, iar filiala din Moldova este responsabilă de instalarea şi întreţinerea sistemelor de comunicaţii.

În căutare de programatori, pe care este gata să-i răsplătească cu un salariu de maximum 30.000 de lei, este compania IM PENTALOG CHI SRL. Aceasta, la fel, este o companie IT din Capitală și se ocupă de inginerie și servicii de consultanță. Compania „Pentalog” are filiale în șapte țări din Europa, America și Asia.

Compania SUNWORLD SRL, este o fabrică de legume uscate care se află în Ungheni, care oferă salarii de 20.000 de lei pentru directorii de producție și comercial.

    SE BORDNETZE SRL din Orhei oferă 20.000 de lei pentru funcția de director sisteme informatice, iar filiala din Chișinău – 15.000 de lei pentru manageri și un tehnologi principal în industrie. SE BORDNETZE SRL se ocupă de fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule.

Un salariu de câte 15.000 de lei este gata să ofere compania OMP GROUP SRL din Strășeni pentru doi administratori și câte 13.000 de lei pentru funcțiile de manager și mecanic. Întreprinderea cu capital străin produce fire și electrozi pentru sudură.

O sută de funcții vacante pentru postul de operator de telecomunicații sunt disponibile la RESEARCH INFORMATION SERVICES GROUP SRL. Aceasta este o companie din Chișinău care desfășoară activităţi de intermediere telefonică (call centru) și activităţi specializate de secretariat. Salariul poate ajunge la 15.000 de lei pentru fiecare post vacant.

Aceste date au fost publicate de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Ofertele salariale ar putea varia, în funcție de candidații care vor aplica și competențele acestora.

Pentru mai multe funcții vacante vizitați site-ul haiacasă.md.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.